Sokakta aşka gelen ünlü şarkıcı, transparan taytıyla dikkat çekti

Erkek arkadaşı ile yürüyüşe çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, kalçasına kadar fileli taytı ile dikkat çekti. Ellerine kahve alıp gezintiye çıkan ünlü çift bir ara sarılırken objektiflere yakalandı.

Yaşam Yayın: 03 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 03.06.2020 10:48:56
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1634 okunma
Google News

Erkek arkadaşı ile yürüyüşe çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, kalçasına kadar fileli taytı ile dikkat çekti.

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga ve erkek arkadaşı Michael Polansky , geçtiğimiz pazar günü Los Angeles'ta yürüyüş yaparken kahvenin tadını çıkardılar.

 


 

Harvard mezunu olan ve The Parker Group adlı şirketin CEO'su olarak görev yapan Polansky ile bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan Lady Gaga kahve eşliğinde sevgilisi ile aşk tazeledi.
 

Spor kıyafet tercih eden yıldız şarkıcı, kalçasına kadar fileli taytıyla çevredikilerin dikkatli bakışlarını üzerinde topladı. Sokağa çıkarken maske takarak önlem alan ikili, yürüyüş boyunca maskelerini çıkarmadı.

 

Lady Gaga, ilişkisi hakkında "Ciddi bir şey yok, eğlenmelik" ifadesini kullanmıştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.