Sokağa çıkma yasağını hiçe sayan Ozan Güven, soluğu Cem'in evinde aldı

Oyuncu Ozan Güven, kız arkadaşıyla sokağa çıkma yasağını hiçe sayarak arkadaşı Cem Yılmaz'ın doğum gün kutlamasına katıldı.

Yaşam Yayın: 25 Nisan 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.04.2020 10:12:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1619 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde kendisini evinin önünde pijamalarıyla görüntüleyen basın mensuplarıyla tartışan Ozan Güven, bu seferde koronavirüs kurallarını hiçe saydı. Sokağa çıkma yasağına uymayan Güven, akşam saatlerinde Cem Yılmaz'ın evine gitti.

 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI HİÇE SAYDI

 

Dünyaya yayılan koronavirüsün Türkiye'ye sıçramasının ardından çeşitli önlemler alınmaya başladı. Bunların başında ise vatandaşların kalabalık ortamlarda bulunmasını önlemek için sokağa çıkma yasağının getirilmesi oldu. Yeni alınan kararda havaların güzle olmasını fırsat bilerek sokağa çıkılmasını önlemek için 23-24-25 ve 26 Nisan tarihlerinde sokağa çıkılması yasaklandı. Sert mizacıyla tanınan Ozan Güven ise bu kuralı hiçe sayarak sevgilisiyle sokağa çıktı.

 

SEVGİLİSİYLE CEM YILMAZ'IN EVİNE GİTTİ

 

Güven, önceki akşam kız arkadaşıyla birlikte doğum günü olan Cem Yılmaz'ın evine gitti. Geç saatlerde kız arkadaşı ile iki sokak ileride oturan Yılmaz'ın evine girerken görüntülenen oyuncu, soruları yanıtsız bıraktı. Çiftin maske takma kuralına uyması da dikkatlerden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.