Sokağa çıkma yasağına uymayan genç, polisten kaçarken canından oluyordu

Koronavirüs tedbirlerince sokağa çıkması yasaklanan 20 yaş ve altı gençler için yapılan denetimler ülke genelinde devam ediyor. Antalya'da sokağa çıkması yasak olan 19 yaşındaki genç, polisi görünce panik yaptı. Polisten kaçmak isteyen genç, 5 kilometrelik kovalamaca sonunda kaza yaptı.

Asayiş Yayın: 04 Nisan 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.04.2020 18:02:28
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1131 okunma
Google News

20 yaş ve altıdaki vatandaşların koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında sokağa çıkmaları yasaklandı. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bu yasağı dikkate almayıp polise yakalanan 19 yaşındaki genç, panikleyerek kaza yaptı.

 

ARAÇTA YASAĞI DELEN 2 KİŞİ BULUNDU

 

Saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, 07 US 770 plakalı otomobilin sürücüsü 19 yaşındaki H.S. ilçe merkezinde seyir halindeyken polis kontrolüne takıldı. Sokağa çıkma yasağı bulunan ve otomobilde 18 yaşındaki arkadaşı ve annesi bulunan H.S, polisi görünce kaçmaya başladı.

 

5 KİLOMETRE KAÇTI

 

Yaşanan 5 kilometrelik kovalamaca sonrası H.S'nin kullandığı otomobil, yol seviyesinden 2 metre aşağıdaki seraya uçtu. Kazada yaralanan olmazken, polis ekipleri şahısları yakalayarak jandarmaya teslim etti.

 

PARA CEZASI KESİLDİ

 

Yapılan sorguda yaşları 20'nin altında olan ve sokağa çıkmamaları gereken 2 kişiye toplamda 784 TL idari para cezası kesildi. Olayla ilgi soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.