Skandal videodan sonra yerden yere vuruldu

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, dün ortaya çıkan skandal videonun ardından açtı ağzını yumdu gözünü... Salkım Kerimcan Durmaz'ı yerden yere vurdu.

Yaşam Yayın: 29 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2019 09:39:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1768 okunma
Google News

Sosyal medya fenomenlerinden Kerimcan Durmaz’ın instagram hesabından geride bıraktığımız akşam bir video paylaşılmış ve videoda Durmaz’ın cinsel organını gösterirken çekilmiş videosu servis edilmişti.

Durmaz kısa süre içerisinde bu çirkin videoyu hesabından kaldırarak kendisinin olmadığını söylemiş ve bu konuda gereken cezanın verilmesini sağlayacağını açıklamış olsa da özellikle sosyal medyada bu görüntülere çok sert tepkiler geldi.

Bu konuda yorumda bulunanlardan biri de Yeşim Salkım oldu.

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım yaptığı açıklamayla Kerimcan'ı yerden yere vurdu.

İşte o sözler:

"Bundan böyle bu tipleri evine sokanlar resim çektirenler bu hiç bir vasfı olmayan insanları başımıza tepemize çıkaranlar düşünsün! Çünkü su testisi su yolunda kırılır der eskiler… Olay budur, destekleyenler düşünsün. Ülkenin çöküşü işte böyle başladı.

‘İnsanın bir mesleği bir yeteneği olur’ dedim diye beni taşlayanlar düşünsün şimdi! Şarkıcı olmayana şarkıcı, oyuncu olmayana oyuncu… Cahil cühela herkese fenomen derseniz bunu da kabul eder oturursunuz. Aynı masaya çoluk çocuk oturanlar düşünsün… Kısaca bunların hepsi kralın soytarısıdır."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.