Skandal görüntü! Etleri inşaat malzemesi taşır gibi taşıdılar

Şanlıurfa'da kamyonet kasasında onlarca büyükbaş hayvanın hijyenik olmayan koşullarda inşaat malzemesi gibi taşınması tepkilere neden oldu. İnsan sağlığını tehdit eden görüntülerle ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı göreve çağrıldı.

Yayın: 10 Şubat 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 10.02.2021 09:23:39
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
594 okunma
Google News

Marketlerde satılan hazır dönerlerin paketlendiği işletmedeki skandal görüntülerin ardından tepki çeken fotoğraflar bu kez Şanlıurfa'dan geldi.

 

İNŞAAT MALZEMESİ TAŞIR GİBİ TAŞIDILAR

 

Kilolarca etin, kasası açık bir kamyonete üst üste atılıp hijyenik olmayan koşullarda taşındığı görüldü.Hayvanların soğuk hava depolu araçlar yerine yük taşımada kullanılan kamyonetin kasasında taşınması tepkilere neden oldu.

 

BAKANLIĞI GÖREVE ÇAĞIRDILAR

 

Fotoğraflar üzerine süren tartışmada ise kesilen hayvanların at ya da eşek olabileceği iddiası gündeme geldi. Kısa sürede sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına giren konuyla ilgili vatandaşlar Tarım ve Orman Bakanlığı'nı göreve çağırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.