'Sivas'ı çekme' sözü, Türkiye Kupası kura çekimine damga vurdu

Ziraat Türkiye Kupası'nda, bugün gerçekleşen kura çekimiyle çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli olurken, kura çekimine TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in sözleri damga vurdu.

Yayın: 24 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.01.2020 16:19:53
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
1145 okunma
Google News

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmelerinin belli olduğu kura çekimi esnasında ilginç bir an kameralara yansıdı.

 

TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, çeyrek final kuralarının çekildiği sırada yanında bulunan federasyon görevlisine " Sivas'ı çekme" diye uyarıda bulundu. Düşmez'in bu uyarısı, kameralara yansıdı ancak uyarıya rağmen kura esnasında çekilen takım Sivasspor oldu.

 

SOSYAL MEDYADA SERT TEPKİ

 

Ali Düşmez'in "çekme" dediği Demir Grup Sivasspor, turnuvanın çeyrek finalinde, bir diğer Süper Lig ekibi Antalyaspor ile eşleşti. Bu eşleşmenin galibi yarı finalde, Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

 

Ali Düşmez'in kameralara yansıyan bu uyarısı, sosyal medyada taraftarların sert tepkisiyle karşılaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.