Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı boşanıyor

Yılbaşına Amsterdam'da evlenerek giren şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı'nın Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programında boşanacakları iddia edildi.

Yaşam Yayın: 08 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2019 10:24:29
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1340 okunma
Google News

2018 yılında başladıkları ilişkilerini çok geçmeden evlilikle taçlandıran Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti hakkında Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında bomba bir iddia ortaya atıldı. Programın sunucuları Müge ile Gülşen, çiftin boşanacaklarını iddia etti.

Geçtiğimiz haftalarda da Sinan Akçıl ile yapılan bir röportajı hatırlatan Kanal D 2. Sayfa sunucuları, ünlü şarkıcının evlilik hakkındaki soruları geçiştirdiğini söyledi. Boşanma nedeninin ise kıskançlık krizi olduğu iddia edildi.

Ünlü çiftin sevenleri bu haberleri yalanlarken, bir yandan da çifte mesaj yağdırmaya başladı. İkilinin fan sayfalarında yazılan yazılarda ise, Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın bu haberleri kısa sürede yalanlayacakları iddia edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.