Şilan Makal ile Şener Özbayraklı evlendi

Yaz aylarında Artvin'de bir kır düğünüyle evlenmek isteyen Şilan Makal ve Şener Özbayraklı, dün Metin Oktay spor tesislerinde sessiz sedasız evlendi.

Yaşam Yayın: 15 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 15.05.2020 09:30:34
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1507 okunma
Google News

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Şener Özbayraklı ve Şilan Makal dün dünya evine girdi. Nikah, Florya Metin Oktay Tesislerinde yapıldı. Sessiz sedasız kıyılan nikahta koronavirüs önlemlerinde uyuldu.

 

İMAMOĞLU KIYDI, FATİH TERİM ŞAHİT OLDU

 

Uzun zamandır aşk yaşayan 'Yeni Gelin' dizisinin oyuncusu Şilan Makal ile Galatasaraylı futbolcu Şener Özbayraklı beraberliklerini nikah masasına taşıdı. Koronavirüs salgınından dolayı düğünlerin iptal olmasıyla kır düğünü hayalini erteleyen çift, dün akşam saatlerinde evlendi. Çiftin nikahını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri gerçekleşen nikahta sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. Çiftin nikah merasiminde Fatih Terim de şahitlik yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.