Sıla ile Hazer Amani bu pazar evleniyor!

Ahmet Kural ile olaylı bir şekilde ayrılan ünlü şarkıcı Sıla, mutluluğu Masterchef'in ünlü şefi Hazer Amani'de buldu. Gel Konuşalım programında ünlü çiftin ilişkisine dair flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre ünlü çift, pazar günü evleniyor.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.10.2019 08:16:01
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
2808 okunma
Google News

Ahmet Kural ile olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra bir süredir ünlü şef Hazer Amani ile birlikte olan ünlü şarkıcı Sıla ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, ünlü çift, 3 Kasım Pazar günü İstanbul'da bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle evlenecekler.

 

HAMİLELİK İDDİALARINI MENAJERİ YALANLADI

 

Acele evliliğin sebebinin, hamilelik olabileceği iddia edildi. Programın sunucularından Eylem İpek Şafak menajerin ise bu iddiayı yalanladığını söyledi.

 

SAMİMİ ŞEKİLDE UYURKEN YAKALANMIŞTI

 

Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek aylarca magazin gündemine oturan Sıla, geçtiğimiz ocak ayında Masterchef'in ünlü şefi Hazer Amani ile bir aracın içinde samimi bir şekilde uyurken yakalanmıştı. Olayın üzerinden aylar geçtikten sonra Sıla, Hazer Amani ile aşk yaşadığını itiraf etmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.