Şeyma Subaşı sevgilisi için bunu da yapacak

İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, sevgilisi için bakın ne yapacak.

Yaşam Yayın: 20 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2019 10:25:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2266 okunma
Google News

Acun Ilıcalı ile ayrılığından kısa bir süre sonra italyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisi için sık sık Ibiza'ya giderek vakit geçiriyor. Hatta Subaşı'nın sevgilisi ile fazla vakit geçirmesinden kızı Melisa'ya vakit ayıramadığı da söyleniyor. 

 

Sevgilisi için sıklıkla Ibiza'ya giden Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine sevgilisi için öğrenmeye karar verdiği İtalyanca için yardım istedi. 

 

Subaşı, Instagram hesabından, ''Evet arkadaşlar kendime İtalyanca öğretmeni arıyorum. Kendine güvenenler mail atsın. (sakın bana önce ingilizceni hallet falan demeyin.) notunu düşerek şimdi de sevgilisi için İtalyanca öğrenmek istediğini duyurdu. 

 

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda DJ sevgilisi Guido Senia ile tatilden tatile koşan Subaşı, son Londra'ya gitmişti.

 

Londra sokaklarında verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, Guido Senia ile büyük bir İngiliz bayrağının üstünde Blenheim Sarayı'nın önünde poz verdi. Subaşı sevgilisi ile olan fotoğrafının altına "Zafer bir seçenek değil" notunu düştü.

 

Şeyma Subaşı'nın bu hareketi ise herkesi kızdırdı. Paylaşımının altına "Biz bayrağı göklerde taşırız, onlar bayrağın üstünde gezer" yorumları geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.