Şeyma Subaşı hız kesmiyor! Bu kez üstsüz pozunu paylaştı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Şeyma Subaşı, kaldığı otelde çektirdiği üstsüz pozunu Instagram hesabının hikayeler kısmından takipçileriyle paylaştı.

Yaşam Yayın: 22 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 22.06.2020 11:13:54
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1619 okunma
Google News

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan karantina sürecini evinde geçiren Şeyma Subaşı, 1 Haziran'da seyahat kısıtlamasını kaldırılmasının ardından tatil sezonunu İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da açmıştı. Burada kızı Melisa ve İtalyan sevgilisi Guido Senia ile birlikte tatilin tadını çıkaran Şeyma Subaşı, rotasını Bodrum'a çevirdi.

 

Şeyma, Bodrum'dan da tatil karelerini sık sık sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.

 

 

ÜSTSÜZ POZ PAYLAŞTI

 

Şeyma Subaşı, bu sefer kaldığı otelde çektirdiği üstsüz pozunu Instagram hesabının hikayeler bölümünden "sarı kalp" emojisi ile paylaştı.

 

SEVGİLİSİNİ İTALYA'YA UĞURLADI

 

Öte yandan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Guido Senia'yı İtalya'ya uğurlamadan önce çekilmiş bir karesini paylaştı. Subaşı, paylaşımına, "Üç ay on gün yan yana geçirdikten sonra ülkesine geri dönüyor ama umarım yakında görüşürüz bebeğim" notunu düştü .

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.