Şeyma Subaşı'dan cesur paylaşım

Kızı ve yakın arkadaşlarıyla Miami'de tatil yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili bir videosunu paylaştı. Düzgün fiziğiyle adından söz ettiren Subaşı, yaptığı hareketlerle de yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yaşam Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 08:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1855 okunma
Google News

Geçtiğimiz haftalarda canlı yayında olan eski eşi Acun Ilıcalı'ya attığı mesajla gündeme gelen Şeyma Subaşı, şimdilerde kızı Melisa ile Miami'de tatil yapıyor. Tatilinden eğlenceli anları Instagram hesabından yayınlayan Subaşı, son olarak bikinili bir videosunu yayınladı.

 

CESUR PAYLAŞIMIYLA YİNE DİKKAT ÇEKTİ

 

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin en başında gelen Şeyma Subaşı, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Yurt dışında tatil yapan Subaşı, son olarak Instagram hesabının hikaye kısmından kaldığı otelin balkonunda bikinisiyle çektirdiği bir videosunu paylaştı.

 

 

MİNİ ELBİSESİYLE POZ VERDİ

 

Subaşı öte yandan mini dekolteli elbisesiyle de poz vererek Instagram hesabından paylaştı. Subaşı'nın dekolteli pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.