Şeyma'nın sevgilisinden "Acun'un parasını mı yiyorsun?" sorusuna olay yanıt

Sevgilisi Şeyma Subaşı ile Miami'de tatil yapan İtalyan DJ Guido Senia, bir Türk takipçisinin "Eski koca parası mı yiyorsun?" sorusuna "Aptal olma" cevabını verdi.

Yaşam Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 15:45:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1856 okunma
Google News

Geçtiğimiz günlerde kendi kanalı TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım'a konuk olan Acun Ilıcalı'ya canlı yayın esnasından eski eşi Şeyma Subaşı'ndan mesaj gelmişti. Ilıcalı'nın yayında donup kalmasına neden olan söz konusu mesajda "Acun selam, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami Oteli ve parayla ilgili bir şey de konuşacağım" yazıyordu. Olaydan kısa bir süre sonra Miami tatiline çıkan Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile buluşunca olanlar oldu.

 

"ACUN'UN PARASINI MI YİYORSUNUZ?"

 

Sosyal medya kullanıcıları Şeyma ve sevgilisine "Acun'un parasını mı yiyorsunuz?" gibi yorumlar yaptı. Guido Senia'nın bir yoruma verdiği cevap ise olay oldu.

 

Miami tatilinden paylaşımlar yapan sevgililerden Guido Senia, Türk takipçisinin "Guido Acun'un parasıyla mı Miami'leri geziyorsun?" yorumuna, "Aptal olma ben Seniagillerdenim. Boş yapma" karşılığını verdi. Senia'nın takipçiye cevap verdiğini gören Şeyma'dan da tepki gecikmedi. Subaşı polemiğe "Aman Tanrım" yorumuyla dahil oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.