Şevval Şahin, cesur bikinisiyle nefesleri kesti

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin, Instagram hesabından cesur bikinisiyle yavru leoparı sevdiği anları paylaştı. Şahin, kusursuz fiziğiyle göz kamaştırdı.

Yaşam Yayın: 18 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 18.06.2020 08:25:42
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1887 okunma
Google News

Eski Survivor yarışmacısı yazılım mühendisi Yiğit Marcus Aral ile aşk yaşayan ve şimdilerde Miami'de tatil yapan Şevval Şahin, havyan sevgisini gözler önüne serdi.

 

 

Sosyal medya hesabını aktifkullanan Şevval Şahin, son olarak siyah cesur bikinili pozlarını paylaştı. Kucağına aldığı yavru leoparı seven Şahin, bu anları takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi. Kucağında bebek bir leopar ile objektif karşısına geçen Şevval Şahin, siyah bikinisi ile göz doldururken şu satırları yazdı: "Bebek leoparımla tanışın. Onunla birbirimize alıştık, kaliteli zaman geçirdik ve bundan daha mutlu olamazdım."

 

 

21 yaşındaki Şevval Şahin'in kusursuz fiziği ise takipçilerini bir kez daha hayran bıraktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.