Sevgilisiyle tatile giden Aleyna Tilki, gazetecileri görünce kaçacak delik aradı

Genç popçu Aleyna Tilki, normalleşme sürecinin başlamasıyla sevgilisi Kadir Güneş ve arkadaşlarıyla Bodrum'a tatil yapmaya gitti. Yeni sevgilisiyle görüntülendiğini fark eden Tilki, otel çalışanlarının yardımıyla apar topar locaya gitti.

Yaşam Yayın: 16 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 16.06.2020 09:04:07
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1198 okunma
Google News

Koronavirüs salgınından dolayı aylardır evinde karantinada olan ve Aleyna Tilki, 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecinin başlamasıyla soluğu tatilde aldı. Aylardır aşk yaşadığı Kadir Güneş ile tatile çıkan şarkıcı fenomen Danla Biliç eşlik etti.

 

GAZETECİLER ÖĞRENİNCE LOCAYA KAÇTI

 

Plajda görüntülenen çift, gazetecileri fark edince panik yaptı. Fotoğraflarının çekilmemesi için görevlilere uyarıda bulunan ikili, habercilerin olmadığını öğrenince deniz girdi. Gazetecileri tekneyle yakınlarına geldiğini öğrenen Aleyna, locanın arka kısmındaki merdivenden çıkarak, perdelerini kapattırdı. Kadir Güneş dubalara tutunarak, bir süre durduktan sonra arka merdivenden locaya geçti.

 

 

ALEYNA AYRI YERE SEVGİLİSİ AYRI YERE GİTTİ

 

Otel görevlileri görüntü almak isteyen basın mensubunu engellemeye çalışırken otel müdürü de ağaçlı yoldan Güneş'i kaçırırken, Tilki arkadaşlarıyla araca binerek odasına çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.