Sevgilisinin gözü önünde 6 erkekle ilişkiye girdi!

İngiltere' de cinsellik bağımlısı 31 yaşındaki Laurie Jade Woodruff, 200 erkekler birlikte olduğunu itiraf etti. Genç kadının anlattıkları sosyal medyada olay oldu.

Dünya Yayın: 09 Kasım 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.11.2019 13:15:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2034 okunma
Google News

Nemfomani yani cinsel isteklerini davranışlarını durduramayan Laurie Jade Woodruff, şimdiye kadar 200 erkekle ilişkiye girdiğini anlattı. Son yıllarda ise partnerlerini sosyal medyadan bulduğunu söyledi.

 

"Sosyal medya erkekleri ayartmak için bir oyun alanı. Yabancılarla tanışmayı çok kolaylaştırdı. Artık bara gitmeye veya diğer uygulamalara gerek yok."

 

Erkeklerin fotoğraflarını beğenip kendisine mesaj gönderdiğini söylüyor: "Çok heyecanlı, yabancılarla buluşmak fantezilerimin doruğu ama isteklerimi kontrol edememek güçsüz hissettiriyor."
 

Bazı erkeklerle birkaç kez daha buluştu. Ancak çoğuyla tek gecelik ilişkiye girdi. Nemfomani olduğunu farketmesi ise, sevgilisiyle birlikteyken oldu.
 

Sevgilisi, Woodruff'u Liverpool'daki yetişkin kulüplerine götürdü. Kulüpteki detayları aktaran Woodruff, altı erkekle birlikte olurken sevgilisi tarafından izlendiğini de söyledi.

 

İlişki denemeleri başarısızlıkla sonuçlanan genç kadın, sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla çeşitli uygulamaları kullanmaya başladı.
 

Sosyal medyadan tanıştığı birçok erkekle de ilişkiye girdi. Aşık olduğu sevgilisiyle nemfomani yüzünden ayrıldı. Ian'la karşılaştığında ise, hayatında yeni bir sayfa açıldı.
 

Sevgilisinden Henry adında bir bebek sahibi oldu. Ve sevgilisi profesyonel yardım için onu cesaretlendirdi. Laurie Jade Woodruff, şimdi yazdığı romanla gündemde.
 

Woodruff, bugünkü hayatını "Bağımlılığım beni kontrol ediyordu, şimdi ben onu kontrol ediyorum" sözleriyle özetliyor. Genç kadın, birçok medya organına röportajlar verdi.
 

Woodruff, röportajlarında artık tamamen kariyerine odaklandığını da aktardı. Instagram hesabından kitabının duyurusunu 'Halka açık yerlerde okumayın' cümlesiyle paylaştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.