Sergen Yalçın’ın sevgilisi sosyal medyayı salladı

Yayın: 20 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 20.05.2021 16:30:10
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 56 sn.
706 okunma
Google News

Sergen Yalçınla birliktelik yaşayan Ukraynalı Lisaveti Karibskaya, verdiği pozlarla sosyal medyanın gündeminde. Beşiktaşın şampyonluğu sonrası Yalçını tebrik eden ve birlikte tatil yaptıkları iddia edilen Karibskay, "Antalyada inanılmaz bir atmosfer var. Yemekler, restoranlar ve hizmet çok güzel" dedi.

Beşiktaşa iki kupa kazandıran Sergen Yalçın, son günlerde başarısıyla olduğu kadar Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya ile olan birlikteliğiyle de gündemde.

Birlikte tatil yapan ikiliden genç modelin Antalya tatilinde verdiği pozlar sosyal medyaya damga vurdu. 22 yaşındaki model fotoğraflarını sosyal medyada "Şimdiye kadarki en iyi tatil" notuyla yayınladı.

Ukraynalı model, "Antalyada inanılmaz bir atmosfer var. Yemekler, restoranlar ve hizmet çok güzel. Çok memnun kaldım" dedi.

Karibskaya, teknik direktör Yalçının şampiyonluğu sonrası fotoğrafını Instagram hesabından paylaşıp kalp emolojisi koyarak tebrik etmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.