Serenay Sarıkaya'nın mini elbisesinin fiyatı sinir bozdu!

İki gün düzenlenen ödül törenine katılan Serenay Sarıkaya, yaklaşık 13 bin TL olan mini elbisesiyle göz kamaştırdı. Oyuncu, göz kamaştıran elbisesiyle fotoğraf çektirip takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Yaşam Yayın: 07 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2019 15:04:59
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2412 okunma
Google News

Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği '24. Altın Objektif Ödülleri' muhteşem bir organizasyonla sahiplerini buldu. Güzelliğiyle göz kamaştıran oyuncu Serenay Sarıkaya, davete gelirken dünyaca ünlü bir markanın 2 bin 200 dolar değerindeki elbisesini giydi.

 

 

13 BİN TL'LİK MİNİ ELBİSE GİYDİ

 

Davetlerde ve günlük yaşantısında tercih ettiği kombinlerle adından her daim söz ettiren Serenay, ödül törenindeki mini elbisesiyle göz kamaştırdı. Miu Miu markasına ait, 2200 dolar değerinde, yaklaşık 13 bin TL'lik mini elbisesini, gümüş rengi bilekten bağlamalı bir topuklu ayakkabı ile kombinleyen Sarıkaya, sosyal medyada da çok konuşuldu.

 

 

Güzel oyuncu, mini elbisesiyle çektirdiği fotoğraflarını da sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmedi. Sarıkaya'nın fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.