Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken sokak stili

Serenay Sarıkaya, Etiler'de fotoğraflarını çeken habercilerin sorularını yanıtladı. "Bergen" filminin hazırlıklarına pandemi nedeniyle ara verildiğini açıklayan oyuncu, "Alice Müzikali" için de beklemede olduklarını söyledi.

Yaşam Yayın: 16 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 16.09.2020 11:58:43
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1208 okunma
Google News

Sarıkaya, "Film projesinin durması içinizde burukluk yarattı mı?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Burukluk değil. Her şey hayırlısıyla, doğru zamanda olacaktır. Hâlâ önümüzü göremiyoruz. Her şey yoluna girdiğinde sağlıkla, sıhhatle yaparız."

 

Sarıkaya ayrıca, "Pandemiden dolayı bütün işlerimiz ertelendi, durdu. Şu an çalışamıyoruz. Hazırlık da yapamıyoruz. Hayatın normale dönmesini bekliyoruz." diye konuştu.

 

 

Etiler'deki bir binadan çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya, sevgilisi Cem Yılmaz'la ilgili soru sorulmasını istemedi.

 

Serenay Sarıkaya giyim stili ve silindir çantasıyla dikkat çekti. Çantanın markası Manu Atelier, fiyatı ise 2 bin 650 lira.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.