Serenay Sarıkaya arkadaşım demişti! Başbaşa görüntülendiler

İnişli çıkışlı aşk hayatıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya arkadaşım dediği iş insanı ile başbaşa yakalandı. Çiftlikte tatil yapan çiftin, romantik halleri gözlerden kaçmadı.

Yaşam Yayın: 15 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 15.05.2021 14:18:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1613 okunma
Google News

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar geçen ay Göcek'te, işadamının teknesinde görüntülenmiş, güzel oyuncu sosyal medyada yapılan yorumlara şu mesajla isyan etmişti:


 

"Hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslupla yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsedilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum.


Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya "Arkadaşım" diyerek aşk haberlerini yalanladığı iş adamıyla fena yakalandı.


 



 

 

İkili yine Göcek'te görüntülendi. Haldun Demirhisar'ın çiftlik evinde objektiflere samimi bir şekilde yakalanan Sarıkaya ve Demirhisar, ziyaretlerine gelen arkadaşlarını uğurladıktan sonra bahçede baş başa vakit geçirdi.


Yaklaşık 1 aydır bu evde kalan ikilinin birlikte görüntülenmemek için yalnızca gece geç saatlerde Bedri Rahmi Koyu'nda bağlı bulunan tekneye geçtikleri öğrenildi.



 

 

Haldun Demirhisar'ın, Serenay Sarıkaya'yla görüşmeye başladıktan sonra görünüşüne daha çok dikkat etmeye başladığı, hatta bunun için bıçak altına yatma kararı aldığı konuşuluyor.


 

Yakınlarının iddiasına göre; işadamı zayıflamak amacıyla yakında mide ameliyatı olacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.