Seren Serengil Gülşen'e özendi!

Gülşen'i sert sözlerle eleştirmesiyle gündeme gelen Seren Serengil, Amsterdam'dan fotoğraflarını paylaştı. Gülşen'in son sahne tarzına benzer bir siyah takım giyip poz veren Seren Serengil'i görenler, "Gülşen'in tarzını taklit ediyor" gibi yorumlar yaptı.

Yaşam Yayın: 27 Mart 2022 - Pazar - Güncelleme: 27.03.2022 17:45:15
Editör -
Okuma Süresi: 10 dk.
1649 okunma
Google News

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, sahne şovları ve iddialı kostümleriyle gündem olan popçu Gülşen'i, 'Lolipop' adlı şarkısı için verdiği pozlar nedeniyle eleştirmişti. Üç ismin kişisel hırs ve husumetle haber verme sınırını aşarak kendisine hakarette bulunduğunu iddia eden 45 yaşındaki Gülşen ise, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak, korunma talebinde bulunmuştu.

"PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULUYORLAR"
Seren Serengil Gülşen'e özendi!

Dilekçede, "Davalılar, ülkenin halihazırda hiçbir problemi yokmuş gibi gerçek dışı beyan ve iddialarla, haksız ve hukuka aykırı bir şekilde Gülşen’i gündemin birinci sırasına çıkarmaya çalışmaktadır. Davalılar, programın reytingini arttırmak uğruna gerçeğe aykırı bir şekilde Gülşen’in toplum önündeki itibarını sarsmaya ve kişilik haklarına saldırıda bulunmaktadır. Gülşen’i hedef göstererek alenen hakaretlerde bulunan ve psikolojik şiddet uygulayan davalıların bu eylemine son vermesi için mahkemenizden tedbir kararı verilmesini istiyoruz" denilmişti.

MAHKEME KARARINI VERDİ
Seren Serengil Gülşen'e özendi!

Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar'ın haberine göre; tedbir talebini değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, Gülşen’i haklı buldu. Mahkeme, davalılar Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun bir ay süreyle şarkıcıya yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine hükmetmişti. Mahkeme, davalılar Bali, Arto ve Serengil'in tedbir kararına aykırı davranması halinde 3 günden 10 güne kadar ‘zorlama hapsi’ uygulanacağını da kararında açıkladı.

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLDU
Seren Serengil Gülşen'e özendi!

Daha önce de "Gülşen'i taklit ediyor" şeklinde eleştirilen ve bu yorumlara "Ben kimseyi taklit etmem, taklit edilirim. Ben aileden öyle büyütüldüm" cevabını veren Seren Serengil, son paylaşımıyla yine eleştiri oklarının hedefi oldu. Hafta sonunu geçirmek için Amsterdam'a giden Serengil, Gülşen'in son sahne kostümüne benzer bir kıyafetle çekilen pozlarını, 1.8 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştı.

 
"GÜLŞEN SERENGİL"
Seren Serengil Gülşen'e özendi!

Serengil'in bu pozlarını görenler, "Gülşen'in tarzını taklit ediyor", "Hayır Gülşen'i kıskanmıyorum kombini", "Aa Gülşen Serengil" ve Gülşen ne giyse 5 gün sonra bir başka versiyonu üstünde" gibi yorumlar yaptı. Şarkıcının, söz konusu gönderilerini yoruma kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.