Serdar Ortaç'tan boşanan Chloe Loughnan'ın annesi herkesi şaşırttı!

Geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç ile 5 yıllık evliliğini bitiren İrlandalı model Chloe Loughnan, boşanmanın ardından annesi ile tatile çıktı. Chloe'nin annesi gören herkesi şoke etti.

Yaşam Yayın: 16 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 16.08.2019 13:38:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4251 okunma
Google News

Ani ayrılıklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde boşanmış ikili, severek ayrıldık açıklaması yapmıştı. 5 Yıllık evliliklerini 5 dakikada Çağlayan Adliyesi'nde bitiren ünlü çiftten Chloe, boşanma sonrası annesi ile tatile çıktı. 

 

Kızına destek olmak için İrlanda'dan İstanbul'a gelen 43 yaşındaki Lucy Loughnan, güzelliğiyle sosyal medyada ilgi odağı oldu. Chloe, annesi ile fotoğraflarını sosyal medya hesabı Instagram'da paylaşınca annesini görenler gözlerine inanamadı. 

 

Instagram'da sık sık annesiyle fotoğraf paylaşan Chloe'nin fotoğrafları, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

 

Genç görüntüsüyle büyük beğeni toplayan annenin, Chloe Loughnan'ın ablası gibi durduğu yorumları yapıldı.

 

Peki, Chloe Loughnan kimdir?

1992 yılında dünyaya gelen güzel manken aynı zamanda oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. 

 

İrlanda’da üniversite eğitimini sürdürürken Paris’te yer alan mankenlik ajansından teklif alması üzerine eğitimini dondurarak Paris’e giden güzel manken burada başarılı projelere imza atarak mankenlik kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

 

Daha sonra ziyaret için geldiği İstanbul’da Serdar Ortaç ile tanışarak yaşadığı ciddi ilişkinin ardından İstanbul’da kalmaya karar veren Chloe Loughnan farkı projelerde yer alarak kariyerini sürdürmüştür.

 

Bir dönem Bu Tarz Benim yarışmasında jüri koltuğuna oturmuştur. Oyunculuk eğitimi alan Chloe Loughan bir süre önce ATV'de yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinde Berrak rolünü üstlenmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.