Şenol Güneş'ten Arda Turan için itiraf gibi sözler

Şenol Güneş, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu’nda konuştu. Birçok konuya değinen A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü'nün en dikkat çeken açıklaması ise Arda Turan hakkında yaptığı itiraf niteliğindeki açıklamalar oldu.

Yayın: 21 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 21.11.2019 13:46:26
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1372 okunma
Google News

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Futbol Ekonomi Forumu'nda Arda Turan'la ilgili konuştu.

 

Şenol Güneş'in bonservisi Barcelona'da olan ve Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen 31 yaşındaki Arda'yla ilgili söyledikleri adeta itiraf niteliğindeydi.

 

"Arda Turan kendi kendine bitmedi, biz hep beraber, el birliği ile dünya markası olan Arda Turan'ı bitirdik, tükettik" diyen Güneş, hem Arda'nın bittiğini düşündüğünü itiraf etti hem de oyuncunun kariyerindeki bu gerilemenin suçlularını işaret etti.

 

"Evine gidip yatanlar..."

 

Tecrübeli hoca, "Dünya markası olan Arda Turan'ı el birliğiyle biz bitirdik. Barcelona'da Arda'nın evine gidip yatan kalkanlar, bugün başka şeyler söylüyor. Türkiye'de hem temsilde hem futbolda hem yetenekte en iyisi Arda'ydı. Bizde şu an olmayan dünya markası Arda" diyerek Arda Turan'a hem destek çıktı hem de çevresini eleştirdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.