Selin Genç, şubat ayında deniz sezonunu açtı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakterini oynayan Selin Genç, sosyal medya hesabından şubat ayında denize girdiğini söyleyerek bikinili videosunu yayınladı.

Yaşam Yayın: 26 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 26.02.2021 11:35:56
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
2356 okunma
Google News

Uzun süredir ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan güzel oyuncu Selin Genç, şubat ayında deniz sezonunu açtı. Pembe renkli bikinisiyle denize giren oyuncu, kusursuz fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti.

 

ŞUBAT AYINDA DENİZE GİRDİ

 

26 yaşındaki Selin Genç, Instagram hesabından denizde çektirdiği bir videosunu yayınlayarak "No filter yes Mersin güneşi. Kar fotoğrafı atamıyoruz belki ama kışın yüzebiliyoruz" notunu yazdı.

 

 

Oyuncu daha sonra da sahilde kumların üzerinde koştuğu bir videosunu takipçilerinin beğenisine sundu. Selin Genç'in şubat ayında yaptığı bikini paylaşımlara kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.