Selin Ciğerci bebek sahibi oluyor

Cinsiyet değiştirmesinin ardından futbolcu Gökhan Çıra ile evlenme kararı alan Selin Ciğerci, bebek sahibi olmak için taşıyıcı anne ile görüşmeye Kıbrıs'a gidiyor.

Yaşam Yayın: 13 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 13.08.2019 12:57:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
10918 okunma
Google News

Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerin başında gelen Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'nın evlilik teklifini kabul etmesinin ardından harekete geçti. Bebek sahibi olmayı çok isteyen Ciğerci, Kıbrıs'ta bir taşıyıcı anne ile anlaştı.

 

Selin Ciğerci, nişanlısı Gökhan Çıra ile taşıyıcı annelik için Kıbrıs’a gitmeye karar verdi. Ciğerci burada taşıyıcı anne yönemiyle evlat sahibi olacak. 

 

150 bin TL: Haberin yayılmasının ardından takipçilerinden Ciğerci'ye tebrik mesajları yağdı. Öte yandan Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anneye 150 bin TL ödemesi bekleniyor.

 

Taşıyıcı anne ne demek?: Çocuğu olmayan bir kadının yerine tüp bebek yöntemiyle çocuk dünyaya getiren ve bebeği o kadına veren anneye 'taşıyıcı anne' denir.

 

Peki gündemden düşmeyen Selin Ciğerci kimdir?:  Sosyal medyada Bebek Okan adıyla ünlenen Ciğerci, 3 yıl önce geçirdiği ameliyatla kadın oldu ve adını bu şekilde değiştirdi.

 

Selin Ciğerci'nin babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibidir. Selin Ciğerci, bir röportajında kendisini şu şekilde anlatmıştır;

 

Hiçbir şey yapmadan..: "Türkiye'de sosyal medyada hiçbir şey yapmadan fenomen olmuş ilk kişiyim.  Yaptırdığım tek estetik göğüslerime silikon taktırmak ve cinsiyet değiştirme ameliyatı."

 

Ailem vazgeçirmeye çalıştı: "Erkek kardeşim ve babam ameliyat olmamı istemedi. O yüzden evden ayrıldım. 3 yıl annem dışında kimseyle görüşmedim. Sonra onlar da dayanamadı. Bana hiçbir maddi yardım yapmayarak, beni süründürerek vazgeçirmeye çalıştılar."

 

Cinsiyet değiştirmezdim: "Babamı üç sene hiç görmedim. Bana şu anda "Babanı üç sene göremeyeceksin, yine de bu ameliyatı olmak ister misin?" deseler, cinsiyet değiştirmezdim."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.