Selen Görgüzel, kızıyla dans ettiği videosunu paylaştı

Koronavirüsten korunmak için kendisini eve kapatan Selen Görgüzel Alkan, TikTok uygulamasına merak sardı. Kızıyla dans ederek video çeken Alkan, kıvrak dansını takipçileriyle de paylaştı.

Yaşam Yayın: 27 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 27.03.2020 15:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1657 okunma
Google News

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye'ye sıçramasının ardından ünlü isimler önlem anlamk için kendilerini evlerinde karantinaya aldı. Evde yapacak bir şey bulamayan ünlüler ise TikTok uygulmasına yöneldi.

 

KIZIYLA DANS ETTİ

 

Oyuncu Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, TikTok hesabı açarak kızı İlknaz ile dans ettiği anların videosunu paylaştı. TikTok videosunu sosyal medya hesabı Instagram'dan da paylaşan Görgüzel: "Benim yaşıtlarım çocuklarına online ders çalıştırıyor biz de TikTok falan takılıyoruz" notuyla paylaştı.

 

 

ŞEYMA VE EBRU DA TİKTOK HESABI AÇTI

 

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve her yaptıkları ayrı olay yaratan Şeyma Subaşı ve Ebru Polat da TikTok hesabı açarak dans videolarını paylaşmaya başladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.