Selçuk Bayraktar Instagram'a ateş püskürdü: 'iki yüzlülüğünüz batsın!'

Sosyal medya platformları arasında en popüleri olan Instagram, bazı Mescid-i Aksa ile ilgili paylaşımlara sansür uyguladı. Sansüre maruz kalanlardan biri olan Selçuk Bayraktar konuyla ilgili, "Sizin fikir özgürlüğü, insan hakları diyen iki yüzlülüğünüz batsın!" dedi.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 12.05.2021 10:31:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
908 okunma
Google News

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Burak Duvarı'nda toplanan Yahudilerin Mescid-i Aksa'da çıkan yangını şarkı söyleyerek ve dans ederek kutladığı videoyu Instagram hesabından paylaşarak, İsrail'in Filistin'de masum sivilleri ve Mescidi Aksa'yı hedef alan saldırılarına tepki gösterdi.

 

KALDIRILMA GEREKÇESİ ÖFKELENDİRDİ

Bayraktar'ın paylaşımı kısa süre sonra İnstagram tarafından 'nefret söylemi' gerekçesiyle kaldırıldı. Paylaşımının Instagram tarafından kaldırılmasına tepki gösteren Bayraktar, attığı tweet ile öfkesini dile getirdi.

 

 

INSTAGRAM'A YÜKLENDİ

Twitter hesabından Instagram'a yüklenen Selçuk Bayraktar, ''Instagram aşağıdaki paylaşımımı "nefret söylemi" diyerek kaldırmış. Çocukları, sivilleri katletmek, mabedleri yakıp izlerken şarkılar eşliğinde dans etmek nefrettir, vahşettir, katliamdır. Sizin fikir özgürlüğü, insan hakları diyen ikiyüzlülüğünüz batsın!'' ifadelerini kullandı.

 

 

Selçuk Bayraktar, Filistin'e destek mesajını kaldıran İnstagram'ı topa tuttu: İkiyüzlülüğünüz batsın!

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.