Sel felaketinin vurduğu Rize'de bekleyiş sürüyor!

Şiddetli yağış sonrası sel ve heyelanın görüldüğü Rize'nin Güneysu ilçesinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.Selin açtığı yaraları sarmaya çalışılırken öte yandan kayıp 2 vatandaşı arama çalışmaları sürüyor.

Gündem Yayın: 16 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2021 14:03:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
739 okunma
Google News

Rize'de 6 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de kaybolduğu selde kayıp arama çalışmaları devam ediyor. Önceki gün şiddetli sağanak yağış nedeniyle Rize'nin Güneysu ilçesinde sel sularına kapılarak kaybolan Halil Arıcı'yı arama çalışmaları Güneysu Deresi'nde devam ediyor.

 

 

Sel felaketinin vurduğu Rize'de umutlu bekleyiş! Kayıp iki kişi için arama çalışmaları devam ediyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BATUHAN DELİSAN DA ARANIYOR

Bir başka arama çalışması ise Muradiye ilçesinde devam ediyor. Selde yıkılan 3 katlı binada bulunan Hacer Mert ve eşi Nuri Cemal Mert hayatını kaybederken, yağmurdan kaçarak evin altına sığındığı öğrenilen Batuhan Delihasan'ı arama çalışmaları ise enkaz çevresinde ve yıkılan evin yanından geçen dere içerisinde AFAD ve JAK timleri tarafından sürdürülüyor.

 

Sel felaketinin vurduğu Rize'de umutlu bekleyiş! Kayıp iki kişi için arama çalışmaları devam ediyor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAYATINI KAYBEDENLER BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

 

Çalışmaların dere boyunca devam edeceği belirtilirken, selde hayatını kaybeden Hacere Mert ve eşi Nuri Cemal Mert ise bugün Cuma Namazı sonrasında beldede kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlanacak. Öte yandan dün Batuhan Delihasan'ı arama çalışmalarında içinde bulunduğu aracın yıkıntılar altında bulunması ile büyük heyecan yaşanmış ancak araç içinde bedenine rastlanılamamıştı.

 

 

Sel felaketinin vurduğu Rize'de umutlu bekleyiş! Kayıp iki kişi için arama çalışmaları devam ediyor

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.