Seksi Kaptan iş başında! İşte o görüntüler

FOX Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın dizisinin yıldız oyuncusu Seray Kaya, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

Yaşam Yayın: 17 Ağustos 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 17.08.2019 10:05:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
6199 okunma
Google News

Yayımlandığı ilk günden beri reytingleri alt üst eden Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya, dizinin sezon arasına girmesini fırsat bildi. Yurtdışı gezisinin ardından denizin güneşin keyfini çıkaran başarılı oyuncu, tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor. 

 

Fox TV'de ekrana gelen 'Kadın' dizisinde 'Şirin' karakterine hayat veren Seray Kaya yaz tatilinde sezonun yorgunluğunu atıyor. Bol bol paylaşım yapan güzel oyuncunun tatil pozları büyük beğeni topluyor.
 

 

Sosyal medya hesabı Instagram'da 511 bin takipçisi olan Seray Kaya'nın her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum almasının yanı sıra güzel oyuncunun tatil için yaptığı yer seçimleri de çok beğeniliyor. 

 

Takipçileri Kaya’nın tatil yaptığı yeri çok beğendiklerini belirttirken ve şanslı olduğuna vurgu yapıyor.

 

Instagram hesabında, tekne sürerken çekilen bir videosunu yayımlayan Seray Kaya'ya 'Seksi kaptan' yorumları ise gecikmedi. 

İşte o anlar

 

 

Peki, güzelliğiyle büyüleyen Seray Kaya kimdir?

Seray Kaya, 4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise yıllarında bir güzellik merkezinde makyöz olarak hem çalışmış hemde eğitimini sürdürmüştür. 

 

Lise eğitimini tamamladıktan sonra Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim alan Seray Kaya, ilk kez 2012 yılında yayınlanan Huzur Sokağı isimli dizide canlandırdığı Rezzan karakteri ile kameraların karşısına geçti. 

 

Birçok ünlü markanın reklam yüzü de olan Seray Kaya, bugüne kadar Evli ve Öfkeli, Rengarenk, Kocamın Ailesi gibi dizilerde rol almıştır.

 

Şu ana kadar herhangi bir sinema filminde rol almayan oyuncu, son olarak 2016 yılında Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in oynadıkları “Gülümse Yeter” dizisinde Gül karakterini canlandırdı.

 

Şimdilerde, Fox Tv'de yayınlanmakta olan Kadın dizisinde Şirin Sarıkadı karakterini canlandıran 27 yaşındaki Seray Kaya 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.