Schumacher'in kızından duygu dolu paylaşım! Geri gelmeyecek

2012 yılında kayak yaparken geçirdiği kaza sonrası komaya giren Schumacher'in durumu hala belirsizliğini koruyor. Efsane pilotun kızı Gina Schumacher ise Instagram hesabından babası hakkında duygusal bir paylaşımda yaptı. Paylaşıma duygu dolu yorumlar geldi.

Dünya Yayın: 04 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.11.2019 17:10:47
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1385 okunma
Google News

Hastalığı devam eden babası ve annesiyle olan küçüklük fotoğrafını sosyal medya üzerinden ''Küçük yarış arabası. Ailem ile birlikte bir sürüş... En sevdiğim fotoğraflardan'' notuyla paylaşan Gina Schumacher'e oldukça güzel ve duygusal yorumlar geldi.

 

 

"O GÜNLER GERİ GELMEYECEK OLSA BİLE HATIRLA"

 

Michael Schumacher'in hayranları fotoğrafın altına özel paylaşımlarda bulunarak, "Harika bir fotoğraf. Harika bir hatıra. Bu güzel anıyı hep hatırla, bir yaşanmayacak olsa bir, o günler geri gelmeyecek olsa bile hatırla" ifadelerini kullandı.

 

Bir başka yorumda da Alman efsaneye özel bir mesaj gönderilerek, "Gina, bu hesap senin olsa da babana selamlarımı ve iyi dileklerimi gönderiyorum. Babanın sıkı bir hayranı olarak büyük bir sevgiyle bu mesajı yolluyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.