Sarkisyan, Dağlık Karabağ'daki yenilgiyi medyadan öğrenmiş!

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Karabağ'daki savaşın sona ermesine ilişkin anlaşmayı medyadan öğrendiğini belirtip "Benimle herhangi bir istişare yapılmadı" dedi.

Dünya Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 10:36:49
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
722 okunma
Google News

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Azerbaycan karşısında Dağlık Karabağ'daki mağlubiyetini kabul etmişti. Paşinyan, Azerbaycan ve Rusya devlet başkanlarıyla, 'son derece acı verici' olarak ifade ettiği bir bildiri imzaladıklarını duyurmuş; işgal ettikleri topraklardan ayrılacaklarını bildirmişti.

 

MEDYADAN ÖĞRENMİŞ

 

Gelişmelere ilişkin Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan'dan bir açıklama geldi. OXU sitesinin haberine göre, konuyla ilgili herhangi bir tartışma, istişare ve görüşmeye katılmadığını belirten Sarkisyan, anlaşmayı medyadan öğrendiğini söyledi.

 

"İSTİŞARE YAPILMALIYDI"

 

Sarkisyan, bölgedeki durumun ulusal öneme sahip olduğunu kaydederek, "Kapsamlı istişareler ve tartışmalar sonucunda herhangi bir karar alınmalıydı" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.