Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımları’nın resmi ulaşım sponsoru Mercedes-Benz Türk

Sporcular için özel olarak tasarlanan Mercedes-Benz otobüs, yeni anlaşma doğrultusunda 2024 yılı sonuna kadar kadın ve erkek milli takımlarını yeni zaferlere taşımaya devam edecek.

Spor Yayın: 15 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 15.08.2023 11:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
117 okunma
Google News

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Hentbol Federasyonu ile 2022 yılında imzaladığı resmi ulaşım sponsorluğu anlaşmasını yeniledi. Sponsorluk kapsamında sporcuların ihtiyaç, konfor ve güvenliğini en üst düzeyde sağlayacak şekilde tasarlanan Mercedes-Benz otobüs, 2024 yılı sonuna kadar kadın ve erkek milli takımlarını yeni zaferlere taşımaya devam edecek.

Sosyal fayda çalışmalarında mottosunu eğitimin, eşitliğin, kültür sanatın ve sporun #daimayanında olarak belirleyen Mercedes-Benz Türk, mevcut sponsorluk anlaşmalarını yenileyerek bu alandaki desteğini sürdüreceğinin altını çiziyor. 

Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak yaptığı çalışmalarla da göz dolduran Mercedes-Benz Türk, Türk sporunu daha ileriye taşıma hedefi ile başta hentbol olmak üzere farklı branşlarda spora olan desteğini önümüzdeki dönemlerde de sürdürmeye devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.