Şarkıcı Ebru Polat abattı elbiseyle denize girdi!

Şarkıcı Ebru Polat elbiseyle denize girdi takipçileri 'bu kadarı yetti' deyip isyan etti. Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, elbisesiyle denize atladığı video ile tepkileri üzerine çekti.

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2019 15:25:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
6908 okunma
Google News

Çıkardığı pop parçalarıyla milyonlarca tıklanma sayısına ulaşan şarkıcı Ebru Polat, gittiği tatil mekanında yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor.. Son paylaşımlarında denize mini elbisesiyle atlayan Ebru Polat, takipçilerine 'yok artık' dedirtti.

 

Instagram'ın hikaye kısmından 'Elbiseyle yüzenlerde bugün' dediği bir video paylaşan Polat, cesaretiyle takipçilerinden tam not aldı. Ancak sıklıkla frikik veren genç şarkıcının denizden çıkarken göğsünü kapatmaya çalışması da gözden kaçmadı.

 

Yunanistan'ın Kos Adası'nda yakınlarıyla tatil yapmaya devam eden Polat, ikinci videoda ise kendisini çeken kameraya yaklaşıp 'Hayırdır oğlum' dedi. Polat, frikik vermemek için yine elini göğsüne koymuştu.

 

Gündeme gelme amaçlı: Ancak Ebru Polat'ın son günlerde yaptığı paylaşımların üzerine bu video da eklenince, tepki gösteren takipçileri de çoğaldı. Kimileri, şarkıcının bir yerlerini açarak gündeme gelme amacının olduğunu belirtti.

 

Yine frikik vermişti: Öte yandan Polat, son olarak Dünya üzerinde geniş yankı uyandıran şişe kapağı açmayı, öpücükle denemişti. Polat, bu videoda da frikik vermişti.

 

Bikinili videosu olay olmuştu: Genç şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bikinili videosunu paylaşarak hemcinslerine, "Fotoğraf değil, video atın" şeklinde seslenmişti.

 

Ebru Polat kimdir?: Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Doğum adı Filiz Sarıkaya’ydı.

Son derece hiperaktif bir çocuk olan Polat, genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan genç sanatçı, eğitim hayatınının doğrultusunu müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi.

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamlayan Polat, bir süre avukat olarak görev yaptı.

Eğitim kariyerine devam etmek için psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen değiştirecek bir karar alarak okulunu ve işini ardında bırakarak yönünü müziğe çevirdi.

 

Kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı.

 

Türkiye’ye döndükten sonra ilk albümü olan Çetin Ceviz’i piyasaya çıkartan Polat, albümüyle beraber müziği kadar güzel fiziği ile de dikkatleri üzerine topladı.

 

Çetin Ceviz adlı çalışmasından sonra Çok Geç albümü ile sevenleri ile buluşan Polat, 2009 yılında Kalp Ayazı adlı albümünü çıkarttı.

 

Albümlerinde Sezen Aksu bestelerini kullanmayı tercih eden Polat, sanatçının eski şarkılarına kattığı özgün yorumla dikkatleri çekti.

 

Yine bir Sezen Aksu bestesi olan Seni Yerler’e çektiği klip çok beğenilen genç sanatçıya hayranları Seni Yerler Ebru lakabını taktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.