Sağlık sistemini eleştiren oyuncu koronavirüse yenildi

Koronavirüs salgınından dolayı kabus dolu günler geçiren Hindistan'da acı haberler gelmeye devam ediyor. Daha önce koronavirüse yakalandığını aktaran ve sağlık sistemini eleştiren Hintli oyuncu hayatını kaybetti.

Dünya Yayın: 11 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 11.05.2021 16:30:14
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1095 okunma
Google News

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında yer alan Hindistan'dan acı haberler gelmeye devam ediyor. 35 yaşındaki Hintli aktör ve vlogger Rahul Vohra da koronavirüs nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

 

 

VİRÜSE YENİLDİ

Ancak 35 yaşındaki Rahul Vohra, mayıs ayının ilk günlerinde kaldırıldığı hastanede pazar günü yaşamını yitirdi. Oyuncunun acı haberini de eşi Jyoti Tiwari, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

 

"GÖREVLİYİ ÇAĞIRMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA GELMİYORLAR"

Geçtiğimiz günler hasta yatağından bir video paylaşan-oyuncu, gördüğü tıbbi bakımı eleştirmişti. Vohra, oksijen maskesi ile çektiği videoda, "Görevliyi çağırmaya çalışıyorsun ama gelmiyorlar. Bir saat veya daha fazla sürede gelirler ve yokluklarını bir şekilde yönetmeniz gerekir" ifadelerini kullanmıştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.