Sabancı'nın torunu, '895 Euro'ya solucan yedi' iddialarına yanıt verdi

Demet Sabancı'nın kızı Pırıl Çetindoğan, "Gittiği restoranda 895 euroya solucan yedi." iddialarına Instagram hesabından yanıt verdi.

Yaşam Yayın: 05 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 05.11.2019 11:13:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2077 okunma
Google News

Demet Sabancı'nın kızı Pırıl Çetindoğan, geçtiğimiz günlerde Danimarka'nın Kopenhag şehrine seyahat etti.
 

Pırıl Çetindoğan, pahalı restoranlarıyla bilinen Kopenhag'da yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Çetindoğan, Kopenhag'ın Michelin yıldızlı restoranı olan Kiin Kiin'de, önüne gelen kurutulmuş solucan paketini takipçileriyle paylaştı.
 

Instagram hesabının hikaye bölümünde bu solucan dolu paketi paylaşıp "Solucan yemek istemeyenlerde bugün." notunu düşen Pırıl Çetindoğan'ın bu pakete 895 euro ödediği ve yediği iddia edildi. Manşetlerde "Kopenhag seyahatinde gittiği restoranda 895 euroya solucan yedi!" yazdı.
 

Çetindoğan, bu iddiaya cevap vermekte gecikmedi. Bu paylaşımı gülerek yaptığını, solucanları asla yemediğini ve fiyatının da o kadar olmadığını belirtti.


Açıklamada şöyle yazıyordu:
 

"Danimarka'da bir restorana gittim. Akşam yemeği Fine Dining dedikleri konseptteydi. Yemekler değişik geliyormuş, sunumlar da öyle. Orada önüme solucan gelince şaşırdım ve bu hikayeyi gülerek paylaştım. 'Deneyime hazırız ama bu kadar da değil!' diyorum videoda bile. Şaşırdım ve paylaştım."
 

"Ne yedim bunu ne de fiyatı öyle bir şey değildi. Tek başıma gitmedim. Böyle bir hesap ödemedim. Bunu bu şekilde tekrar açıklamalı bir şekilde paylaşmak zorunda kaldım çünkü bir sürü kötü yorum ve DM (mesaj) geldi. Bir haber yüzünden; kişiliğime, aileme insanlar neler neler demiş. Haber doğru değil. Zaten haber olacak bir şey katiyen değil. İyi akşamlar..."
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.