Saatler sonra Marmara'yı etkisi altına alacak

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre, yurdun büyük bir bölümü bugün şiddetli ve kuvvetli sağanak yağışların etkisi altında olacak. Yağışlar öğle saatlerinden sonra Türkiye geneline yayılacak. Kısa süre içinde fazla miktarda yağış bırakabileceği değerlendirilen sağanakla birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Gündem Yayın: 11 Haziran 2019 - Salı - Güncelleme: 11.06.2019 10:31:58
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1368 okunma
Google News

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Marmara Bölgesi'ndeki hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edecek.

 

Parçalı çok bulutlu havanın hakim olacağı bölge genelinde, sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

 

Yağışların Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklenen bölgede rüzgar kuzey ve kuzeydoğu (poyraz), zamanla kuzeybatı yönlerden orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

K

uvvetli yağış nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.