Rusya'da okula silahlı saldırı düzenlendi! 11 kişi yaşamını yitirdi

Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti olan Kazan şehrinde bir okula saldırı düzenlendi. Gerçekleştirilen kanlı saldırıda 11 kişi hayatını kaybetti. Olay sırasında gerçekleşen panik sonucunda bazı öğrenciler camdan atlayıp kaçmayı başardı.

Dünya Yayın: 11 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 11.05.2021 14:48:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1195 okunma
Google News

Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da kimliği henüz bilinmeyen kişi, okula girerek rastgele ateş açtı. Bölge Acil Durumlar Bakanlığı bölgede yoğun dumanlar olduğunu duyurdu. Saldırıda 10 öğrenci ve 1 öğretmen, toplamda 11 kişinin öldüğü belirlendi.

Rus basınında yer alan habere göre; silahlı saldırganın okula girmesinin ardından çocuklar büyük bir korku içerisinde okulun pencerelerinden kendilerini dışarı attı.

 

 

 

BİRİ 17 YAŞINDA İKİ SALDIRGAN

Saldırganın silahını ateşlemesinin ardından okulun üçüncü katına çıktığı ve bir kişiyi rehin aldığı öğrenildi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, rehinelerin zarar görmemesi adına dikkatli davranıldı. Saldırganların iki kişi oldukları ve saldırganlardan birinin 17 yaşında olduğu belirtildi.

 

 

 

ÖĞRENCİLERİN AŞAĞI ATLADIĞI ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Diğer yandan öğrencilerin saldırıdan kaçmak için pencereden aşağıya atladığı anlar, bölgedeki kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.