Rihanna, iç çamaşırlı pozuyla olay oldu!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, iç çamaşırı markasının yeni koleksiyon tanıtımı için kamera karşısına geçti. Çekimden bir kare paylaşan güzel şarkıcı cesur pozuyla hayranlarının nefesini kesti.

Yaşam Yayın: 02 Kasım 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 02.11.2019 14:36:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1345 okunma
Google News

Eylül ayında piyasaya sürdüğü kozmetik markasından sonra yıllardan bu yana tek tip bir güzellik algısını yıkan iç çamaşırı markasıyla güzellik sektörüne adımını atan yıldız şarkıcı Rihanna, sosyal medya hesabından kendi ürünlerinin tanıtımını bizzat kendisi yapıyor. Rihanna, kendi adını verdiği Fenti markasının Savage X Fenti Koleksiyonu için kamera karşısına geçti.

 

"SENİN ACIMAN YOK MU?"

 

Fotoğrafçı Dennis Leupold'un objektifine cesur bir poz veren şarkıcı, "Kendi stylist'im Jahleel Weaver'i sizlerle tanıştırayım. Üç yeni VIP kutu hazırladık. Mood'unuza göre değişiyor" diye yazdı. Riri'ye hayranları, "Senin acıman yok mu?" yorumunu yaptı.

 

 

MARKASINA NEDEN O İSMİ KOYDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

 

Kadınlara kendilerini özgürce keşfetme fırsatı sunan yıldız şarkıcı, Koleksiyona neden 'savage' (vahşi) adını verdiğini ise "Her kadın içindeki güç sebebiyle biraz vahşidir. Keşfedersiniz veya keşfetmezsiniz, fakat bu hissiyat hep oradadır!" sözleriyle açıklamıştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.