Rezaletin böylesi! Güpegündüz kaldırımda cinsel ilişkiye girdiler!

İskoçya'da bir çift, güpegündüz yaya kaldırımında cinsel ilişkiye girdiler. Polisin kendilerini suç üstü yakalamasından korkmadan ilişkiye devam eden çift, daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Polis, koronavirüs kurallarını ihlal eden çiftin kimliğini tespit etmek için çalışmalara başladı.

Dünya Yayın: 09 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 09.06.2020 08:57:43
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2751 okunma
Google News

İskoçya'nın Galashiels şehrinde bir çift yaya kaldırımında güpegündüz cinsel ilişkiye girdi. Çift, kendilerini ve görüntüleyen kişilere parmak işareti yaptı.

 

ÇEVREDEKİ İNSANLARA ALDIRIŞ ETMEDİLER

 

Çift, etraftaki insanların uyarılarına aldırmadan ve polisin kendilerini suçüstü yakalamasından korkmadan ilişkiye devam etti. Sadece kendilerini izleyen insanlara parmak hareketi yapmak için duran çift, ilişkileri bittikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

 

POLİS ÇİFTİN KİMLİĞİNİ TESPİT ETMEK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

 

Videonun internet üzerinden yayınlanmasından sonra polis, toplum ahlakına aykırı davranan ve koronavirüs kurallarını ihlal eden çiftin kimliğini tespit etmek için çalışmalara başladı.

 

ÇİFTLERİN CİNSEL İLİŞKİ İÇİN BİRBİRLERİNİ ZİYARET ETMESİ YASAKLANMIŞTI

 

Koronavirüs önlemleri kapsamında İskoçya'da çiftlerin cinsel ilişki için birbirlerinin evini ziyaret etmesi yasaklanmıştı. İlişkiye giren çiftin sevgili oldukları veya yeni tanıştıkları bilinmiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.