Resmen vahşet! 16 yaşındaki kızı istismar edip, canlı canlı gömdü

Amerika Teksas'ta 49 yaşındaki Orlando Hall isimli adam, 1994 yılında parasını çaldığından şüphe ettiği uyuşturucu satıcısının 16 yaşındaki kız kardeşini beş arkadaşıyla birlikte kaçırıp tecavüz ettikten sonra canlı canlı gömdü. Mahkeme tarafından idam cezası verilen Hall, perşembe günü tutuklu bulunduğu cezaevinde zehirli iğne verilerek idam edildi.

Dünya Yayın: 20 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.11.2020 14:24:48
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1306 okunma
Google News

Orlando Hall, iki uyuşturucu kaçakçıçısının kendisinden 5.000 dolar çaldıklarından şüphelenip beş arkadaşı ile parayı geri almak için uyuşturucu kaçakçılarının evine gitti.

 

Camları kırarak eve giren Orlando ve arkadaşları, uyuşturucu kaçakçısı kardeşleri evde bulmayınca 16 yaşındaki kız kardeşleri Lisa'yı kaçırdı.

 

Lisa'ya tecavüz eden saldırganlar, genç kızı bir parka götürüp açtıkları çukura canlı bir şekilde gömdü. Lisa'nın cesedi sekiz gün sonra bulundu.

 

1996 yılında idam cezası verilen Orlando'nun cezası, perşembe günü zehirli iğne verilerek uygulandı.

 

Orlando'ya yardım eden arkadaşlarına da 15 ile 30 yıl arasında değişen hapis cezası verildi.

 

Lisa'nın ailesi idamın infazından sonra az da olsa acılarının dindiğini ve adaletin yerini bulduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.