Rami Malek artık Bond’un kötü adamı

Amerikalı yönetmen Cary Fukunaga’nın yöneteceği son James Bond filminin lansmanı önceki gün Ian Fleming’in tüm Bond romanlarını yazdığı Jamaika’da yapıldı. Ian Fleming’in Jamaika’daki lüks evinde düzenlenen bir basın toplantısında 25. Bond filminde oynayacak olan oyuncular yeni afişlerle birlikte açıklandı. Rami Malek dikkat çeken ilk isim oldu.

Yaşam Yayın: 26 Nisan 2019 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2019 14:58:46
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2444 okunma
Google News

İngiliz ajan 007 James Bond rolünü 5. Kez Daniel Craig’in canlandıracağı açıklanırken, ünlü oyuncunun daha önce “Son kez James Bond olacağım” açıklaması nedeniyle bu haber beklenmedik olmadı. Ancak kadroya yeni bir oyuncunun katılacağının belirtilmesi tüm dünyada heyecan uyandırdı.  Geçen Şubat’ta Bohemian Rhapsody filminde müzik grubu Queen’in efsanevi solisti Freddie Mercury rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülüne layık görülen Rami Malek’in James Bond filminde “kötü adam” karakterini canlandıracağı açıklandı.
 

“Bond’un İşlerini Zorlaştıracağım”

Filmin Jamaika’da yapılan lansmanına katılmayan ancak bir video mesaj gönderen Malek “Burada New York’ta bir yapımdayım ama tüm ekibe katılmaya can atıyorum” dedi. Kötü adam rolüne hayat verecek olan Malek videonun devamında  “Bay Bond’un 25. macerasında işlerini zorlaştırmak için elimden geleni yapacağım. Yakında görüşmek üzere” diye konuştu. Bunu izleyen Craig de yanıt olarak “korktuğunu” söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.