Ramazan coşkusu her yerde...

Gürsulular, Ramazan Ayı’nın coşkusunu ilçenin her yerinde birlikte yaşıyor.

Yayın: 15 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 15.05.2019 10:19:30
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1489 okunma
Google News

Gürsu Adrenalin Park’ta düzenlenen iftar programında, ilçe protokolü ve Gürsu Ayyıldız Mehteran Takımı biraraya geldi. Gürsu Ayyıldız Mehteran Takımı’nın gösterisiyle renklenen programda keyifli anlar yaşandı. Gürsu Dışkaya Mahallesi’nde, Gürsu protokolü ve mahallelilerin yoğun katılımıyla yapılan iftarda ise Ramazan’ın sıcaklığı yaşandı.



 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Gürsumuz’un her yerinde, Ramazan Ayı’nın coşkusunu hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. İftar programlarında, teravih namazlarında, sahurlarda, camilerimizde, kahvelerde hemşehrilerimizle biraraya gelerek Ramazan Ayı’nın maneviyatını paylaşıyoruz. Ramazan’ın huzurunun, bereketinin ve paylaşım ruhunun tüm gönüllerde yaşanmasını diliyorum” dedi.



 Gürsu Kent Meydanı’nda, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle oluşturulan iftar çadırında da, Ramazan’ın bereketi Gürsulular’ı buluşturuyor. Ramazan süresince açık kalacak olan çadırda, her gün, 1400 kişiye iftar yemeği sunulmakta.       

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.