Nilüfer’in sultanları CEV Challenge Cup’ta çeyrek finale yükseldi

Nilüfer Belediyespor, CEV Challenge Cup son 16 turu rövanş maçında Avusturya’nın Oberbank Steelvolleys Linz takımını 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla bir üst tura yükselen Nilüfer’in son 8 turdaki rakibi, Romanya’nın CSM Lugoj K takımı oldu.

Spor Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 10:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
91 okunma
Google News

Türkiye’yi CEV Challenge Cup’ta temsil eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, kupanın son 16 turu rövanş maçında Avusturya temsilcisi Oberbank Steelvolleys Linz takımını Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırladı. 3-2 biten ilk maçın avantajıyla sahaya çıkan Nilüfer’in sultanları, rakibine şans tanımadı. Oberbank Steelvolleys Linz takımının oyun kurmasına izin vermeyen mavi yeşil beyazlı ekip, tüm setlerde file önü üstünlüğünü de ele geçirerek, rakibine maç boyunca oyun ve skor üstünlüğünü kabul ettirdi. Avusturya temsilcisini 25-17, 25-18, 25,19’luk set sonuçlarıyla 3-0 mağlup eden Nilüfer Belediyespor, tur atlayan taraf oldu. 

Bu sonuçla CEV Challenge Cup’ta adını son 8 takım arasına yazdıran Nilüfer Belediyespor, Romanya’nın C.S.M. Lugoj K Takımı ile eşleşti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.