Polis memuru ve öğretmen eşi evlerinde ölü bulundu!

Erzincan'da polis memuru Mehmet Ufuk Ç. ile öğretmen eşi Özlem Ç'den haber alamayan arkadaşları eve çilingirle girdi. Mutfakta ölü olarak bulunan çiftin doğal gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor.

Asayiş Yayın: 27 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 27.01.2021 15:58:29
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1837 okunma
Google News

Bugün öğle saatlerinde Erzincan merkez Demirkent Osmangazi Mahallesinde alınan bilgiye göre, Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Göçmen Bürosunda görevli polis memuru Mehmet Ufuk Çabuk ve eşi lise öğretmeni Özlem Akgül Çabuk'tan bugün haber alamayan arkadaşları endişelendi.

 

MUTFAKTA BULDULAR

 

Bunun üzerine Çabuk çiftinin oturdukları evin kapısı çilingir yardımıyla açıldı. Evin mutfak bölümünde Çabuk çiftinin cesetleriyle karşılaşan arkadaşları şok oldu. Olay yeri ve Savcının incelemesinin ardından Mehmet Ufuk ve eşi Özlem Akgül Çabuk çiftinin cesetleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

 

ZEHİRLENME ŞÜPHESİ

 

İlk belirlemelere göre Çabuk çiftinin doğal gaz zehirlenmesinden vefat ettikleri öngörülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.