Polis memuru kahraman ilan edildi!

AMERİKA Birleşik Devletleri'nde günün olayı olarak kayıtlara geçen bir haberde, 6 haftalık bir bebeği kalp masajıyla hayata döndüren polis, ülkenin gündemine oturmayı başardı.

Dünya Yayın: 23 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 23.07.2019 15:09:04
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
811 okunma
Google News

İnternethaber.com da yer alan habere göre ABD'nin Ohio eyaletinde meydana gelen olayda bir anne, altı haftalık bebeğinin aniden kalbinin durduğunu farkedince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, adeta sağlık personeliymiş gibi bebeğe kalp masajı uyguladı. O anlar, polis kamerasınca anbean kaydedildi.

 

Polis kamerasının kaydettiği görüntülerde, bebeği yere yatıran polisin, bebeğe kalp masajı yaptığı görüldü. Kalp masajı sayesinde hayata dönen bebek tekrardan nefes almaya başladı.

 

Sağlık durumu iyi: Apar topar hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumun iyi olduğu belirtildi. Olayın görüntüleri, tüm dünyada günün haberi olarak paylaşıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.