Polis kılığına giren silahlı soyguncular, kulüp başkanının eşyalarını çaldı

İngiltere'de 4. Lig olarak kabul edilen League Two'da mücadele eden Mansfield Town'un sahibi ve başkanı Carolyn Radford, Portekiz'de polis elbisesi giyen silahlı saldırganların saldırısına uğradığını ve değerli eşyalarının çalındığını söyledi.

Dünya Yayın: 12 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2020 22:13:05
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1037 okunma
Google News

İngiltere'nin Mansfield Town takımın sahibi Carolyn Radford, Portekiz'de polis elbisesi giyen silahlı saldırganların saldırısına uğradığını dile getirdi.

 

Carolyn, kocası ile beraber çocuklarını okula bıraktıktan sonra silahlı soyguncuların kendisini ve kocasını darp edip soyduklarını iddia ederek Instagram hesabından saldırganların yakalanması için çağrıda bulundu.

 

"DEĞERLİ EŞYALARIMI ÇALDILAR"

 

Soygunda pahalı mücevherlerini kaybeden Carolyn, Instagram hesabından "Bu sabah çocuklarımı okula bıraktıktan sonra dönüş yolunda, üzerlerinde polis elbisesi bulunan motorsikletli iki kişi kocamla içinde bulunduğum aracın önünü kesti. Beni darp edip değerli eşyalarımı çaldılar. Tek tesellim çocuklarımın araçta olmamasıydı. Olay hakkında bilgisi olan kişilerden saldırganları yakalanması için polis ile irtibata geçmelerini rica ediyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.