Playboy modelinin baş başa karantina teklifi tuzak çıktı!

Playbol model Iryna Ivanova, "Benimle izolasyonda kalmak ister misiniz?" diyerek takipçilerine davette bulundu. Ancak modelin bu paylaşımında verdiği bağlantıya tıklayanlar, ücretli canlı sohbet sitesine yönlendirildi.

Yaşam Yayın: 08 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.04.2020 11:13:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2170 okunma
Google News

Sattığı iç çamaşırlı fotoğrafları ile yılda yaklaşık 1 milyon dolar kazanan playbol modeli Iryna Ivanova , Instagram'da iç çamaşırlı paylaşım yapıp takipçilerine "Benimle izolasyonda kalmak ister misiniz? O zaman biomdaki bağlantıya tıklayın" başlığı ile paylaştı.

 

Bağlantıya tıklayan takipçileri, ücretli sosyal medya fenomenleri ile canlı sohbet yapılan ücretli bir siteye yönlendirildi.

 

Bağlantıya tıklayan kullanıcılar bağlantıda ummadıkları bir şey ile karşılaşınca tepki gösterdiler. Bazı kullanıcılar ise, modelin fotoğrafına mükemmelsiniz, sizinle günlerce izolasyonda kalabilirim yorumlarını yaptı.

 

Iryna, Rusya'da doğdu daha sonra ailesi ile Ukrayna'da yokluk içinde bir çocukluk geçirdikten sonra 15 yaşındayken Amerika'ya taşındı.
 

Amerika'da bir fotoğrafçının kendisine iç çamaşırı ile poz vermesini teklif etti.

 

Verdiği pozla tanınan model 2011 yılında Playboy magazin dergisine poz veren modeller arasına girdi.

 

Iryna, daha önce kendisine çok para kazandıran, Amerika ve İngiltere'de ev sahibi olmasına ve kimseye muhtaç olmamasını sağlayan göğüsleri ile gurur duyduğunu söylemişti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.