Pınar Deniz de makyajsız fotoğraf paylaşanlar kervanına katıldı

Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterine hayat veren Pınar Deniz, Instagram hesabının hikayeler bölümünden "Peki" notuyla makyajsız halini paylaştı.

Yaşam Yayın: 01 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 01.05.2020 12:41:57
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
3031 okunma
Google News

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle herkes gibi ünlüler de karantina sürecini evde geçiriyor. Bu süreçte kendilerini sosyal medyaya veren ünlüler, sık sık yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekmeye çalışıyor. Ünlü oyuncu Pınar Deniz de bu süreçte sosyal medya paylaşımlarına hız veren isimlerden bir tanesi.

 

SIFIR MAKYAJ POZ

 

Netflix platformunda yayınlanan Aşk 101 dizisinde "Burcu" karakterine hayat veren Pınar Deniz, bu kez Instagram hesabının hikayeler bölümünden yeni bir paylaşım yaptı. Deniz, makyajsız halini "Peki" notuyla takipçileriyle paylaştı.

 

 

"HOŞ GELDİN SAÇIMDAKİ AK"

 

Öte yandan, güzel oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından "Hoş geldin saçımdaki ak" notuyla bir paylaşım daha yapmıştı. Deniz'in bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.