Pınar Altuğ'dan 'dudaklarıma yapıştı' isyanı

Eşi Yağmur Atacan ile 13 yıl önce 'İlk Aşkım' dizisinde rol alan Pınar Altuğ, "Atacan'la arkadaşlıklarının sette öpüşerek başladığı" şeklindeki yorumlara isyan etti.

Yaşam Yayın: 01 Kasım 2019 - Cuma - Güncelleme: 01.11.2019 10:32:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1527 okunma
Google News

Nişantaşı'nda katıldığı bir etkinlik sonrası soruları yanıtlayan oyuncu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Soyunma odama dalıp, dudaklarıma yapıştı" açıklamasına açıklık getirdi.

 

Oyuncu, basın mensuplarının "Yağmur Bey'le tanışmanız gerçekten öyle mi oldu?" sorusuna sert çıktı.

 

"YOKSA TACİZ OLUR" 

 

"Tanışma değil, hiç tanımadığım bir adam sizce odama girip beni öpmeye kalksa başına ne gelir? Tabii ki arada bir enerji, bir şey ilerliyor, o da bu cesareti buluyor. Aynı dizide oynuyorduk, ne kadar zaman sohbet ediyorduk, sonra böyle bir şey yaptı. Öyle bir hareketi yapmak yürek ister. Yoksa taciz olur. Gönül olmadan durduk yere... Yağmur kocam, canım, ciğerim ama herhangi bir insanoğlu için yürek ister onu yapmak."

 

"KİMSE FARKINA VARAMIYOR"

 

Bu yıl tiyatro projesinde oynamak istediğini de belirten Altuğ, rol aldığı 'Çocuklar Duymasın' dizinin bittiğinin kimsenin farkına varamadığını söyledi.

 

45 yaşındaki oyuncu, "Sürekli yayınlandığı için 'Çocuklar Duymasın'ın bittiğinin kimse farkına varamıyor. Ben oyuncuyum, bundan para kazanıyorum. Güzel proje olursa kabul ederim" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.