''Pes dedirtti''.. Büyük ciciş Esra Ersoy çırılçıplak pozunu paylaştı

Cicişler lakabıyla tanınan ikiliden Esra Ersoy, sosyal medya hesabından oyuncak bir ayıya sarıldığı çırılçıplak pozunu paylaşınca kısa sürede eleştirilerin odağında yerini aldı.

Yaşam Yayın: 21 Eylül 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 21.09.2019 10:25:52
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4676 okunma
Google News

Televizyon ekranlarında bir dönem adlarından sıkça söz ettiren, ardından birçok isimle birlikte görüntülenerek ara ara gündeme gelen ciciş kardeşlerin büyüklerinden skandal denebilecek bir paylaşım geldi. Esra Ersoy, çıplak paylaşımıyla sosyal medyada olay yarattı.

 

Kardeşi Ceyda Ersoy'un aksine sosyal medya hesabından cesur pozlar vermesiyle de bilinen Esra Ersoy, 350 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı çıplak paylaşımını apar topar kaldırdı. 

 

Rüzgar gibi eser geçerim: Esra Ersoy fotoğrafı kaldırsa da, çıplak pozu kısa sürede çeşitli haber sitelerinde yer alarak yayıldı. Ersoy, fotoğrafı "Dünya fenomenleri daha neler koyuyor valla. Podyumda hepsini sollar rüzgar gibi eser geçerim valla isterlerse 190 boyunda olsunlar. 172 boyumla hepsine 1000 basarım. Ama görüldüğü üzere taçsız kraliçeyim" notuyla paylaşmıştı.

 

Kısa sürede yayılan fotoğrafa şu yorumlar yapıldı:
- "O kadar edepsiz bir fotoğraf ki bakmaya utanıyorum"
- "Mübarek günde yaptığı bu paylaşımdan utanmalısın"
- "Gündeme gelme çabası"

 

Esra Ersoy kimdir?
Esra Ersoy, 21 Haziran 1985 tarihinde Mersin‘de dünyaya geldi. Kendisinden 4 yaş küçük Ceyda Ersoy adında kız kardeşi vardır.

 

İlkokul ve ortaokulu Mersin’de özel Toros Kolejinde ve Liseyi Mersin Sabancı Anadolu Lisesinde okuduktan sonra Ankara‘da Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu .

 

Mezun olduktan sonra bir dönem Ankara Laila’da Halkla ilişkiler müdürü olarak çalıştı. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı.

 

Ersoy, 2007 Behzat Uygur ve Melike Güner‘in yaptığı “Güzel ve Dahi” adlı yarışma programına katıldı. Programda yaptığı çılgınlıklar, erkeklere çektirdikleri dikkat çekti.

 

Kardeşi Ceyda Ersoy ile beraber 2008 yılında yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini Kartal Tibet‘in yaptığı “Hayat Güzeldir” adlı dizi filmde Alp Kırşan, Cem Davran, Begüm Kütük, Merve Sevi ile birlikte oynadı.

 

2009 yılında Cine5‘te yaptıkları bir programı açarken “Günaydın cicişler” deyiverdiler. Sonra Okan Bayülgen programında onlara takılırken hep “ciciş” dedi ve “ciciş” olarak kaldılar.

 

2012 yılında TV8’de yayınlanan ve çekimleri Kenya’da yapılan “Trophy Türk” adlı yarışma programında yer almıştır. Bu programda da kardeşi Ceyda Ersoy ile ekran karşısına çıkmıştır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.